Ütopya online ile oyun oyna para kazan

Oyunda ilk üye olduğunuzda size 100 ütopya verilir. Bununla inek satın al bölümünden saf inek alabilirsiniz. Oyunda ineklerden sattığınız sütler ütopya ya çevrilir. 100 litre süt = 1 ütopya.
       Oyunda süt satarak yeni inekler almalısınız. Bu şekilde ahırınızı geliştirebilirsiniz.
       Ayrıca her 2 saatte bonus alabilirsiniz. Bonuslar 5-40 arası ütopya vermektedir.
    Biriken sütünüzü satmak için en az 10 litre sütünüz olmalıdır. Ayrıca yeni inek alabilmek için biriken sütünüzü satmalısınız.
     Yeterince ütopya kazandıktan sonra kazandığınız ütopyaları TL ye çevirebilir ve banka / ininal hesabınıza paranızı alabilirsiniz. (En az 1000 ütopya TL ye çevrilebilir.)

Siteye üye olacağınız link : http://www.utopya.online/kaydol.php?davet=5c2c2cad5a
zxzxzxz
Oyunun mantığı kısaca böyle.
Oyunda 2 saatte bir alabileceğiniz ortalama 25 Utopya puanı veren bonus alabileceğiniz bir sayfa var. Yani oyuna her 2 saatte bir girerek bu bonusa tıklamanız size bonus utopya puanı kazandıracaktır. Oyun gerçekten oldukça güzel ve oyunun en güzel yanlarından birisi ise, diğer para kazandıran oyunlarda ki gibi depo sistemi veya ödeme puanı sistemi bulunmuyor.
Oyunda sadece utopya puanının kuru bulunuyor. Ortalama 5000 Utopya puanı ise 1 TL değerinde. Bu kur oyunun ayakta kalması için gerekli bir uygulama ve kimseninde canını sıkmamakta. Aksine güvenlik açısından oldukça iyi bir şey. Ayrıca 5000 Utopya çok da yüksek bir puan değil zaten oyuna başladığınızda görecesiniz.
Oyunda yarışma kısmına tıklayarak ütopya kazanabilirsiniz.
Utopya.online oyunda, oyundaki insanlarla konuşabileceğiniz bir konuşma penceresi de bulunmakta. Böylece aklınıza takılan soruları buradan insanlara sorabilirsiniz. Yada oyundaki insanlarla sohbet edebilirsiniz.
Oyunun en güzel özelliklerinden bir tanesi de koloni sistemi. Bu koloni sistemi ile çok daha hızlı bir
şekilde arkadaşlarımızla beraber para kazanabiliriz. Koloni sistemini de online oyunlar oynayanlar için Klan sistemi yada lonca sistemi olarak algılayabilirsiniz. 10 kişilik kolonilere girerek ( para vererek kolonideki kişi sayısını artırabilirsiniz.) toplu halde arkadaşlarınız ile çok daha hızla para kazanabilirsini
Utopya Online Para Kazanma Taktiği #1
Utopya online internetten para vermeden para kazanabileceğiniz bir para kazanma oyunu fakat, oyunda çiftliğinizi daha hızlı geliştirerek daha fazla para kazanmak isterseniz gerçek para karşılığında utopya puanı alabilirsiniz. Böylece daha fazla ineğe sahip olacağınız için daha hızlı bir şekilde yüksek gelirler elde edebileceksiniz. Utopya.online oyununda benim tavsiyem:
275 TL karşılığında 100.000 Utopya puanı almanızdır. Böylece 1 adet sinirli isimli ineği alarak her saat başı 20100 litre süt üretebileceksiniz. Bu inek sayesinde kazanacağınız sütlerden alacağınız utopyaları bir ay boyunca alabileceğiniz en yüksek ineği alarak devam edin. Alacağınız sinirli isimli inek sayesinde her gün şaşkın isimli inekten 2 adet alabilirsiniz. Kazandığınız utopya puanları ile sürekli önce sinirli, sonra çirkin, daha sonra sinirli ve en sonunda domdom isimli inek almaya çalışın. Dediğim gibi 1 ay boyunca sürekli inek almaya devam ederseniz 1 ay sonunda her gün ortalama 10 TL civarında para kazanırsınız. Ardından bi 15 gün daha kazandığınız ütopya puanları ile tekrar inek alarak devam edin. Bundan sonra günlük ortalama 15 TL civarında paramız olacaktır. Bundan sonra ister böyle devam ederek günlük kazancınızı katlayın. İsterseniz de paranızı çekmeye başlayın ve yüksek gelirler elde edin.
Upayto+ Banka Hesabına
İninal Kart Yapılır
zzzzzz12312313
Siteye üye olacağınız link : http://www.utopya.online/kaydol.php?davet=5c2c2cad5a

Yorumlar

Yorum Gönder